Voor de uitvaart:
Bij voorkeur ontmoeten wij elkaar, de Corona RIVM maatregelen in acht nemend. We bespreken dan uw wensen. U kunt desgewenst enkele fotografie voorbeelden van mij zien. Het allerbelangrijkste is om te onderzoeken of ‘het klikt’ tussen ons. Als elkaar vooraf ontmoeten niet mogelijk is zou telefoneren een optie kunnen zijn.
 

Tijdens de uitvaart:
Fotografie op een uitvaart is nog niet helemaal vertrouwd. Maar steeds meer mensen willen ook DIT belangrijke moment vastleggen. Ik doe mijn uiterste best om u niet te hinderen of te storen tijdens de uitvaart. Op die dag ben ik ‘een muurbloempje’. Uit ervaring weet ik wat de mooiste fotomomenten zijn, welke hoek en welke tijd. Ik moet natuurlijk wel soms van plaats en positie veranderen om voor u foto’s te maken.
Hoe ik te werk ga:
• Ik draag zolen die geen geluid maken terwijl ik loop. Geen ‘klik-klak’ dus.
• Ik fotografeer zonder te flitsen. U ziet dus niet telkens de ruimte oplichten als ik een foto maak.
• Ik probeer mezelf op de achtergrond te houden. Ik beweeg of verplaats zo min mogelijk.

Na de uitvaart:
Ik bewerk het aantal afgesproken foto’s. De selectie kan door u of door mij gemaakt worden. U kunt altijd nog besluiten meer foto’s dan afgesproken te laten bewerken. U ontvangt de foto’s als digitale .JPG hoge resolutie bestanden zonder watermerk en auteursrechtenvrij. Ik streef erna de foto’s binnen een week aan u te leveren.